Tillbehör till mobilspelaren

Posted by & filed under , , .

shutterstock_194422121Idag är våra smartphones så mycket mer än bara telefoner som man kan ringa med. De är verktygen vi använder för all slags kommunikation: sms, mejl och sociala medier, informationsinhämtning och tidsfördriv. Det finns en uppsjö av spel anpassade för mobilen, som man kan fördriva sin tid med. Det är idag minst lika vanligt att spela på mobilen eller surfplattan som det är att spela på dator eller spelkonsol. För att din spelupplevelse på mobilen ska bli så bra som möjligt, så finns en hel del tillbehör som underlättar och förhöjer spelandet.

Skal

När du ska spela så behöver du ett skal som är greppvänligt och som ligger bra i handen när du spelar spel. Ett skal i exempelvis silikon förhindrar att telefonen glider ur händerna på dig när du spelar och gör det bekvämare och mer behagligt när du spelar spel på mobilen.

Hörlurar

Ofta spelar vi spel på mobilen när vi är utanför hemmet. Om du spelar på bussen, tåget, hållplatsen eller på rasten i skolan eller på jobbet, så kan ett par bra hörlurar vara bra att ha. Du kan då få en bättre ljudupplevelse, samtidigt som du slipper störa omgivningen med ljuden från ditt spelande. Välj ett par hörlurar med bra ljud och som sitter bekvämt.

Andra tillbehör

Det finns en mängd andra tillbehör som underlättar och gör ditt spelande roligare. Du kan köpa extra minneskort för lagring, ställ för mobilen, dockningsstationer att ladda telefonen i och högtalare om du ska spela där du inte riskerar att störa någon annan. För att underlätta laddning finns idag till exempel särskilda plattor som du lägger telefonen på när du vill ladda den. För att använda dessa krävs ett särskilt skal som är kompatibelt med plattan.