Sälj guldsmycken som du inte använder eller är trasiga

Posted by & filed under .

Det är lätt hänt att vi genom livets olika skeenden samlar på oss sådant som vi inte längre använder och här är guldsmycken är inte något undantag.

Du kanske har ringar från ett äktenskap som fallerade, ett trasigt guldörhänge du aldrig kommit dig för att laga, eller ett guldarmband som du inte använder längre. Det positiva är att du kan sälja ditt guld online och tjäna pengar.

Skicka guld i kuvert

För att underlätta för dig, samt för du inte ska behöva resa till din närmsta guldbutik, så finns smidigare sätt att sälja ditt guld. Du kan beställa en så kallad guldpåse som du får skickad hem till dig. I samband med att du beställer fyller du i dina uppgifter och får ett rekommenderat brev att lägga ditt guld i. På så sätt sker försändelsen tryggt och säkert.

Beräkning av pris

När din guldpåse nått målet kommer en värdering att ske. Äktheten blir kontrollerad och priset räknas ut baserat på vikt och karat. Guldet vägs med en godkänd och kalibrerad våg. Värderingen är kostnadsfri och om du inte är nöjd med priset, så kan du få ditt guld skickat i retur. Även föremål som inte visar sig vara av guld får du i retur.

Prova på och beställ guldpåse här.