Bra webbshoppar elektronik

Posted by & filed under .

E-handeln har haft några riktigt givande år, ända sedan år 2000 har e-handeln ständigt ökat och under första kvartalet i år har e-handeln ökat med hela 18% från i fjol. Ökningen inom elektronik stod för hela 20% vilket visar att konsumenterna handlar mycket elektronik på nätet. Kraven på e-handeln ökar i takt med att konsumenterna blir allt mer medvetna och idag erbjuder de större e-handlarna fri frakt, snabba leveranser och säkra betalvägar.KablarVi har surfat runt lite bland webbshopparna som säljer elektronik och tagit fram några av de vi tycker var bäst:

  • conrad.se – Ett företag som funnits med länge i branschen. De har korta leveranstider och ett stort lager.
  • komplett.se – Enkel webbshop att navigera i,snabba leveranser och en bra kundtjänst.
  • kabelbutiken.com – Ett företag som är certifierat för trygg e-handel. Personlig support och snabba leveranser är ledordet för företaget, vilket stämmer väl.

Att handla elektronik på nätet är väldigt positivt tycker jag. Det är då lätt att titta på de produkter man behöver hemma och sedan i lugn och ro surfa runt och hitta produkterna online. Det är inte alltid så lätt att köpa rätt elektronikprodukter och då är det skönt att kolla hemma i lugn och ro samt att kunna jämföra med de produkter man eventuellt har hemma för att se att det passar ihop.Många rapporter visar att vi Svenskar handlar allt mer över nätet från andra länder. Mycket för, tror jag, att det ska bli billigare i slutändan, men tyvärr är det många gånger det inte blir så. Därför vill jag rekommendera att handla från bra svenska webbshoppar istället. Då vet du att du får dina varor, att det inte tillkommer några dolda avgifter och att du gynnar den Svenska handeln.