Bra sajter för män på nätet

Posted by & filed under .

3959740-man-sitting-on-his-couch-and-using-his-laptopHar du svårt att fördriva tiden och behöver tips på bra sidor på nätet som både kan underhålla och informera? Är du trött på sociala medier som Facebook, Instagram, Snapchat och Twitter? Lugn, det finns massor av andra intressanta sajter att besöka. Här kommer ett par tips på bra onlinesajter som främst riktar sig till män.

Nyheter

De stora dags- och kvällstidningarna har alltid något intressant att erbjuda. Det är viktigt att till viss del hålla sig uppdaterad om vad som händer runt omkring i världen. Dessutom har flera av våra svenska tidningar väldigt bra sportsektioner, något som de flesta killar brukar uppskatta. Aftonbladet rapporterar till exempel ofta och utförligt om stora sporthändelser från hela världen. Deras sportbilaga, Sportbladet, kan du läsa här.

Skönhet för män

Det finns idag en hel del sajter på nätet som inriktar sig på skönhetsprodukter för män. Ett exempel på detta är sajten Sliqhaq som specialiserar sig på allt den moderna mannen kan tänkas behöva när det kommer till skönhetsvård. Speciellt nischade är de på rakningsprodukter, men de har också ett stort utbud av andra produkter. De erbjuder till exempel ett väl utvalt sortiment av hud- och hårvårdsprodukter. I deras sortiment finns allt från rengöringsprodukter och body lotions till solkrämer och smink.

Dokumentärer

Uppskattar man dokumentärer och granskande program av olika slag är internet en guldgruva. På sajter som SVT Play eller dokumentärfilmer.se finner man filmer om alla tänkbara ämnen.

Mode

Sajter som kan rekommenderas för den trendmedvetna är de stora killmagasinens webbplatser. Tidningar som Café och King bjuder på en bra blandning av intressanta artiklar om olika aktuella ämnen, modetips, resereportage, kost- och träningsråd och intressanta bloggar.