Bra sajter för friluftsmänniskor

Posted by & filed under .

7756229-hike-in-lofotenSverige är ett land med en väldigt massa natur som bara väntar på att upplevas av alla dess innevånare, men trots att man ju bara kan göra detta utanför huset så finns det en hel del man kan ta del av på nätet som passar in i detta intresse.

Möta likasinnade

Det är ju alltid trevligt att få dela med sig av sina nöjen och upplevelser, och även om man säkert redan känner personer som delar ens intressen finns det många därute som man kan stifta bekantskap med och säkert kan tipsa om både det ena och det andra. Det är då man kan vända sig till ett diskussionsforum som det på utsidan.se.

Tips från kommunsajter

I sin egen kommun har man nog ganska bra koll på vad man kan gå ut och uppleva när det kommer till naturen, men för alla andra kommuner sitter man ju sällan inne på lika mycket information. På svensksgeografi.se kan man hitta en lista över alla kommuner i Sverige och länkar till deras hemsidor där det nästan alltid finns tips om varje enskild kommuns friluftstips.

Jakttrustning

Friluftsliv kommer ju i olika former, en del gillar att vandra, andra att klättra i berg och somliga gillar att jaga. Jakt är väldigt populärt, speciellt i den norra halvan av landet och kommer ju som många säkert vet i ett par olika säsonger beroende på vad det är som man jagar. När man är ute i skog och mark är det ju alltid viktigt att man är rätt klädd och utrustad och detta är inget undantag när det gäller att jaga, här är det ju bokstavligt talat livsviktigt. Så det gäller ju att införskaffa dessa saker innan man far ut med bössan.